Uncategorised

DODIK UDARIO NA NATO: Košarac dao novi dokaz proruske politike SNSD-a

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara BiH Staša Košarac povukao je predstavnika ovog ministarstva iz Povjerenstva za suradnju s NATO-om. Košarac je na svom Twitter nalogu objavio da je o ovome informirao Ministarstvo obrane BiH.

“Informirao sam zamjenika ministra obrane BiH Aleksandra Goganovića da predstavnik MVTEO BiH neće sudjelovati u radu Povjerenstva za suradnju s NATO-om, u skladu sa stavom institucija RS-a. Politika RS-a u vezi s ovim pitanjem nedvosmislena je i jasna Ne članstvu u NATO-u”, poručio je Košarac.

Iako se ovo želi predstaviti kao početak povlačenja srpskih predstavnika iz institucija BiH čini se ipak kako Košarac ostaje vjerni potrčko svoga šefa koji mu je omogučio život kakav prosječan Srbin ne može ni sanjati.

Ovim potezom Košarac je samo potvrdio koliko je opozicija u RS bila u pravu kada nije pristala na Dodikovu igru oko državne imovine. Podsjetimo predstavnici opozicije jasno su istakli kako im je Dodikov dokument neprihvatljiv jer pitanje državne imovine tretira tek usput,

Potez Staše Košarca trebao bi biti i konačan signal predstavnicima međunarodne zajednice da SNSD ne odustaje od proruske politike u BiH.

Povezani članci

  • element_1
  • element_2
  • element_3
Pozitiva

RATOVI I MEĐE IH...

Društvo

DOŠLA VODA DO...

Pozitiva

RATOVI IH NISU...

Politika

NES PRIZNAO:...

Politika

S KOSOVA JASNA...