Sport

MOSTARAC ODUŠEVLJEN: U Njemačkoj se udružili navijači Hrvatske i BiH

Hrvatske je slavila veliku pobjedu nad Španjolskom na Europskom rukomentom prvenstvu. Reprezentativci Hrvatske bili su izuzetno raspoloženi nakon utakmice.

U prvom kolu Europskog rukometnog prvenstva u grupi B su se sastale selekcije Španjilske i Hrvatske. Rezultatom 39:29 slavila je Hrvatska.

Nakon utakmice pred kamere je stao Igor Karačić, rođeni Mostarac koji nastupa za selekciju Hrvatske.

"Nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu. Presretan sam, ponosan i ispunjen. Preduvjet za naredni korak je da ulazimo iz utakmice u utakmicu ovako. Bitno je da svaki igrač zna što radi, bilo ko da je ušao dao bi svoj maksimum", rekao je Karačić, a između ostalog dotakao se i navijača iz bh. gradova:

"Svaka čast i njima. Preponosan sam na to. Ne znam koliko sam zastava danas vidio iz Livna, iz Mostara. Prelijepo je vidjeti da su se navijači iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske družili, negdje sam pročitao to. To je prelijepo i tako svi trebamo živjeti i radovati se pobjedama naših susjeda!, kazao je Igor Karačić.

Ljudski.ba podsjeća kako je Igorov brat Ivan Karačić bio dugogodišnji rukomentni reprezentativac Bosne i Hercegovine, a treći brat Goran također je nastupao za mladu nogometnu reprezentaciju BiH.

Braća Igor i Ivan su prvi put jedan protiv drugog u reprezentacijama igrala na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2015. godine. Hrvatska je tada u skupini pobijedila BiH 28-21.

 

Povezani članci