Politika

MILETIĆ LJUT NA CIK: Mene, ili vas će zaboliti glava kao "šurdu",

Kandidat za Predstavnički dom Parlamenta BiH Zlatko Miletić oglasio se na društvenim mrežama iako to nije polanirao dok CIK ne zakljući rezultate. Ljut je jer je CIK tražio izjašnjenje zbog njegovog  mogućeg nedozvoljenog reklamiranja tokom izborne šutnje, Miletiću nije jasno da se CIK ne bavi izbornom krađom u RS -u, već aktiovnostima političara na Facebooku.

Dragi moji/e...

Nisam htio da se oglašavam dok CIK/SIP ne objavi zvanične rezultate glasanja ali zaista nemogu ovo da propustim da vidite u kakvoj zemlji BiH APSURDISTAN mi živimo. Da nije tužno bilo bi smiješno...

Naime JEDNA pol. stranka me prijavila da sam se suprotno izbornom zakonu oglašavao na FB... 01. i 02.10. U dva navrata i da sam narušio izborni proces.. Sad.. Prva objava, građanima opšti poziv za glasanje na izborima 2022 sa amblemom CIK/SIP možete vidjeti u prilogu.. Nigdje veze.. u stvari to mi je zakonska obveza..

Za navedenu objavu ukinuto je sponzorstvo objave 30.10. u 22 h.... Druga objava, muzička numera iz serije Vruć vjetar.. Pjesma "A sad adio.." također nigdje veze s mozgom. ZAŠTO VAM ovo pišem.. Pogledajte izborni kriminal u Republici Srpskoj od batinjanja, nasilja, prepravljanja listića, dopisivanja, krađe vreća izb. materijala, o predsjednicima BO koji javno kažu da su krali glasove i falsifikovali izb. rezultate.. o RTV kućama da ne govorim..

I CIK/SIP na osnovu kretenske prijave u kojoj niti 1 (jednu) osobu niti 1 (jednu) političku partiju nisam uvrijedio, pomenuo na bilo koji način, gdje sebe lično/osobno nisam pomenuo, reklamirao, gdje Za nove generacije, isto tako..u bilo kojem kontekstu nisam promovirao.. I oni mene našli AFERIM... Ispada da sam kriv što sam 30.09. pozvao građane da GLASAJU ZA BILO KOGA...što je zakonom dopušteno, i obavezno ali očigledno nekom nije odgovaralo da građani svoje zemlje glasaju za dobrobit iste..

Šta želim javno da poručim. Boga molim da me kaznite bilo kako.. Obećavam Vam da ću Vas ganjati do Strazbura.. Mene ili Vas će zaboliti glava kao Šurdu (pok. pravog gosp. Ljubišu Samardžića) da će te prileći zbog pritiska tražeći kafu ili kavu..OBEĆAVAM... SRAM DA VAS BUDE..

Povezani članci