Uncategorised

OSLOBAĐANJE MU PRISJELO: Dodik napao Isaka, ovaj mu oštro odgovorio

Ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak komentirao je za N1 prozivke predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, ističući kako njegovoj porodici nije potrebno nikakvo oslobađanje.

 

 

Dodik je tokom konferencije za medije u Banjoj Luci komentirao izjave Rame Isaka na propalestinskom skupu u Zenici. Tom prilikom je Isak okupljenima kazao: “Zajedno ćemo mi, ako Bog da, osloboditi našu Gazu ali na način da ubijedimo sve one koji šute da dignu svoj glas i da one koji imaju snagu da urade ono što trebaju uraditi.”

“Koji ministar? To je smlata koja jakim izjavama želi pokriti djelovanje. Neka proba osloboditi. Neka oslobodi mamu. To je težak trenutak koji postoji u sukobu između Izraela i Palestine, prije svega Hamasa. Ono što su učinili 7. oktobra spada u zločin koji je skrenuo pažnju cijelog svijeta”, rekao je Dodik.

Na to je ministar Isak odgovorio da o majci Milorada Dodika uopšte neće davati nikakve komentare.

“Toj ženi dovoljno je teško zbog same činjenice što je majka Milorada Dodika i što je rodila čovjeka koji će ostati upamćen kao istorijska sramota”, kaže Isak.

Ministar Isak ističe i kako je riječ “oslobađanje” jedna od onih koje mjesecima muče porodicu Dodik.

“Meni i mojoj porodici, za razliku od Milorada Dodika, koji je u kriminal uveo i vlastitu djecu, nije potrebno nikakvo oslobađanje. ‘Oslobađanje’, ‘advokati’, ‘optužnica’ i ‘zatvor’ vjerovatno su riječi koje već mjesecima muče porodicu Dodik”, izjavio je.

Osim toga, za građane Republike Srpske, kako navodi, bilo bi mnogo bolje da Dodik nije na funkciji.

Povezani članci

  • element_1
  • element_2
  • element_3
Pozitiva

RATOVI I MEĐE IH...

Društvo

DOŠLA VODA DO...

Pozitiva

RATOVI IH NISU...

Politika

NES PRIZNAO:...

Politika

S KOSOVA JASNA...