Sport

LJUBAV SNAŽNIJA OD SIROMAŠTVA: Šampion priznao, supruga je ključ uspjeha

Irski MMA borac Conor McGregor rekao je u intervjuu o svojoj ženi:

- ŽivJeli smo zajedno osam godina u Irskoj, 30 milja od Dablina, u iznajmljenom stanu, bez posla. Nisam radio jer sam stalno trenirao.  Moj san je bio da postanem heroj. VJerovala je u mene i uprkos nedostatku novca, trudila se da brine o mojoj hrani, a ja sam morao da jedem sportsku hranu.  Uvijek je pazila na mene i ohrabrivala me. Kada bih se vraćao sa intenzivnog treninga, iscrpljen i umoran, uviiek bi mi govorila: „Konore , znam da možeš i uradićeš to“, ispričao je MC Gregor.

Do promjene je došlo u aprilu 2013. Conor McGregor izbio je na MMA scenu nakon pobjede u 'Nokautu noći' u svojoj debitantskoj UFC borbi u Švedskoj, a Dee je bila uz njega.

'Već je trenirao kad sam ga upoznala pa sam se jako divila njegovoj predanosti tome', rekla je tada.

Za konačnu krunu i novi život se nakon toga nije dugo čekalo. U decembru 2015. Conor je okrunjen kao neprikosnoveni UFC prvak, a Dee ga je cijelo vrijeme ponosno bodrila.

- Sada zarađujem milione dolara na borbenim utakmicama sa između 50 i 70.000 gledalaca. Sada mogu da kupim bilo koji auto, bilo koju kuću, a ona ipak ništa nije tražila od mene, a ona zaslužuje najbolje na ovom svijet,Ona je uvijek uz mene i govori mi da mogu sve! Došao sam na ovo mjesto zbog nje, nikada me nije iznevverila i nikada me nije ostavila samog, rekao je Mc Gregor

Ipak, njihovu sretnu vezu uzdrmala je McGregorova navodna prevara koja je u javnost izašla 2020. godine. Početkom godine internetom se počela širiti videosnimka Conora i nepoznate djevojke u krevetu te se šuškalo o njihovom navodnom raspadu veze. Šuškalo se i o tome da je Conor zaveo pjevačicu Ritu Oru, a spominjale su se još neke djevojke koje su navodno tako pokušale doći do svojih pet minuta slave.

Ipak, Dee je odlučila ostati s njim, a par je otišao na obiteljsko putovanje u Francusku.

Tada je stigla vijest o zarukama, na društvenim se mrežama Conor pohvalio da je zaprosio Dee upravo tijekom odmora u Francuskoj, a ona je uz veliki osmijeh pokazala dijamantni prsten na svojoj ruci.

Povezani članci