Politika

VUKANOVIĆ RAZBIO SNOVE: Prije u koncentracioni logor nego s Dodikom u vladu

 “Sa uzurpatorima, nasilnicima i korumpiranim političarima koji opstaju na vlasti kao sluge stranaca koji prekrajaju izbornu volju građana nema se o čemu razgovarati i pregovarati. Mi ostajemo principijelni da se nikad nećemo odazvati bilo kakvom pozivu niti biti na bilo kakvom sastanku sa Dodikom i njegovim skutonošama".

Ovo je u izjavi BN televiziji kazao lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović, koji je i poslanik u NSRS.

"Prije bismo ušli u koncentracioni logor nego u koncentracionu vladu. Dakle, stav je jasan: Ne možete o bilo čemu pregovarati sa onima koji su spremni na sve kako bi ospstali na vlasti, sa onima koji zloupotrebljavaju javni servis i javna preduzeća, koji grubo  prekrajaju izbornu volju građana, koji su spremni da nasiljem opstanu na vlasti kao pravi tirani".

Sa tim ljudima, kaže Vukanović, nema o čemu da se razgovara i jasno je da Milorad Dodik nastoji da na bilo koji način obezbijedni 56 poslanika kako bi imao četiri delegata u Domu naroda.

"Dok te mami, šećerom te hrani, a kad te namami vodu ti zabrani. On bi, čim dobije ta četiri delagata, da bi u tome uspio, a neće, odmah kao i ranije proglasio pola svoje saradnike mangupima. Vidjećete kako će na kraju završiti Ujedinjena Srpska, DNS, Selak i ostali sateliti koje će iskoristiti jednokratno i ponovo će biti odbačeni. Sa njim jednostavno nemate o čemu i šta da razgovarate, ili mi ili on", kazao je Vukanović.

Povezani članci