Politika

PRIMADONA BEZ PARDONA: 11 minuta lagane vožnje tenkovima do Predsjedništva BiH

Umirovljena primadona sarajevske opere Margit Tomik Levy poznata kao žestoka kritičarka društvenih događaja nije birala riječi u osvrtu na, kako kaže, sramno neustavno obilježavanje 9.januara. Krivca ne vidi samo u Dodiku. Njenu objavu prenosimo bez intervencija.

-Primitivno, nečovečno, necivilizacijski… mimosvet - odlikovati jednog od 5 najvećih zločinaca u istoriji sveta, nije ništa drugo. Nas uvek neki naš skot mora da bruka i ponižava. Sad imamo dežurne: Dodik, Dodik, Dodik, Čović, Dodik, Bakir, Čović, Dino, Nikšić, Forto, Dodik… i tako beskonačno.

Ovakvi naslovi kruže svetskim medijima. Psuju nas i pljuju na svim jezicima. Prosečan stanovnik ostatka sveta nema blage veze ni šta je to BiH, ko je ko u BiH a pogotovo gde se ona nalazi. Svi smo im isti. 


Pa naravno, ni mi nismo drugačiji. Ako protiv građana BiH nešto izvali neki srednjerangirani nemački političar mi horski psujemo mater celoj Nemačkoj ne razmišljajući da iza te izjave ne stoji njihova zvanična vlast. Uglavnom mi bez svetske bruke ne možemo, a sem nas krivi su i  EU, GB i USA. 

Davno sam napisala da se Dodik sekira zbog USA sankcija kao zbog lanjskog snega. Kilava i nesposobna EU je toliko birokratizirana i poželjena da na njenu reakciju ne treba uopšte čekati. Pre godinu dana su pretili sankcijama RS, Dodiku, Srbiji i Vučiću. Naravno, ništa od toga. Za očekivati je da ih nagrade zbog svog pasjaluka kojim otvoreno prave budale od međunarodne zajednice. USA je već napravila “MEMORANDUM O RAZUMEVANJU” sa Srbijom  a ne bi me čudilo da sada neki njihov idiot isto uradi i sa RS. 

Danas je ta sramotna parada u Istočnom Sarajevu. Užasna Dodikova provokacija koja samo ne sekira njegove idiotske prijatelje, a BiH podmukle izdajnike: Nikšića, Konakovića and Fortu. MUP KS preti uznemirenim građanima KS. Oni će pojačati patrole da građani ne provociraju genocidaše. Odvratmi Marfi šuti, Satler i Šmit jedu g....a. Šuti EU, šuti UN a u Lukavici se okupili svi smrdljivi četnici iz regiona + ruski fašisti svih fela + kompletna Dodikova vojska i policija. Sve ovo se ne dešava u nekoj vukojebini oko Laktaša nego 11 minuta lagane vožnje tenkovima do Predsedništva BiH… Užas, bes i nemoć.

Narod se ne sekira puno isto kao i izabrani izrodi koji se i danas otimaju za fotelje a Bogami i za bednu crkavicu od 4 - 8000 KM mesečno. Pogledajte, kafane su pune, niti ko radi niti je ko na oprezu… Cene divljaju, država godinama ne čini ništa da pomogne ugroženim, anarhija i nerad na svakom koraku a narod šuti. Kad narod ne brine za sebe, ko sam ja da brinem njihovu brigu. Kad mi neko spomene politiku kosu bi mu počupala. Sve mi se zgadilo… A, moram da živim sa tim.

Povezani članci