Zvijezda Food Networka i slavni američki vlasnik restorana Guy Fieri poznat je po svojoj hit putujućoj TV emisiji Diners, Drive-ins and Dives. U svakoj epizodi Fieri putuje u najbolje restorane diljem SAD-a, jede različite vrste masne hrane i djeluje kao da uživa u comfort foodu više nego što bi možda trebao.
Prije uspona do slave, Fieri se školovao za kuhara u Francuskoj. Stekao je diplomu iz upravljanja restoranom na Sveučilištu Nevada u Las Vegasu, a potom otvorio mnoge restorane i uživa u miješanju raznih kuhinja kako bi stvorio jedinstvena jela.
Ono što se može vidjeti na TV-u daleko je od onoga što slavni kuhar i poduzetnik zapravo jede kod kuće
Jako vodi računa o svojim prehrambenim navikama i održava dobru ravnotežu unesenih namirnica. Premda iznenađujuće, ali Fieri konzumira mnogo biljne hrane, što može zahvaliti roditeljima koji su mu usadili navike zdrave prehrane.
Jede puno povrća
U intervjuu za Today, ispričao je da ne može živjeti bez prokulica, s kojima je osmislio i puno recepata.
Tvrdi i da voli salatu, a iako nije vegetarijanac, ljudi bi se iznenadili kad bi saznali koliku količinu biljne hrane konzumira. Još jedna namirnica bez koje, kako kaže, ne može živjeti je umak od soje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uživa u azijskoj hrani
U intervjuu za The Takeout rekao je: "Ljudi uvijek misle da za ručak volim jesti samo pizze i cheeseburgere, ali ja sam veliki obožavatelj salata, sushija i tajlandske hrane."
Što je još važnije, dodaje: "Ručak je uvijek postavljen nasuprot večeri. Dakle, ako znam da ću pojesti obilnu večeru, poput mesa s roštilja, odreska ili azijske hrane, pobrinut ću se da u skladu s tim osmislim jednostavan i blag ručak.”
Obožava meka peciva
U intervjuu za People iz 2021. godine, Fieri se prisjetio: "Veliki sam obožavatelj mekih peciva do te mjere da sam, kad sam bio jako mlad, razvio posao njihove prodaje po New Yorku pod nazivom The Awesome pretzel Cart. Slani su, mekani, a uz njih sam veliki obožavatelj senfa."