Sport

NOVA BLAMAŽA ZELJKOVIĆA I DŽEMIDŽIĆA: Ukoliko želite online kupiti novi dres Zmajeva, čeka vas neugodno iznenađenje

Danas je zvanično počela online prodaja novih Kelme dresova reprezentacije Bosne i Hercegovine putem web stranice zmajevi.ba.

Ovo je izuzetno važan trenutak za sve navijače koji sa nestrpljenjem iščekuju mogućnost da nabave nove dresove i podrže Zmajeve u njihovim sportskim podvizima.

Poznati španski proizvođač sportske opreme Kelme, zvanični partner NS/FS BiH, dizajnirao je nove dresove fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji predstavljaju jedinstvenu kombinaciju tradicionalnih elemenata i modernog dizajna. Dominantna boja ostaje tradicionalno plava, dok su na dresovima uključeni i detalji žute boje kao i aplikacija Zmajeva, prepoznatljivog obilježja naše reprezentacije.

Pored novih dresova, na stranici zmajevi.ba su dostupni i drugi proizvodi kao što su šalovi, kačketi i ostali suveniri povezani sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Online prodaja novih Kelme dresova putem stranice zmajevi.ba trebao bi predstavljati korak naprijed u pružanju jednostavne i dostupne opcije za nabavku sportske opreme, poručuju iz Nogometnog saveza BiH.

No, navijače Bosne i Hercegovine, a posebno one iz dijaspore koji žele online kupiti novi dres Zmajeva, prilikom pokušaja kupovine novog dresa Zmajeva dočekat će neugodno iznenađenje.

Amaterska web shop stranica preko koje se kupuju dresovi stalno se ruši, a čitatelji portala Ljudski.ba iz dijaspore žale se kako nisu u mogućnosti realizirati kupovinu novih dresova upravo iz tih razloga.

zmajevi ba down

Kako saznaje Ljudski.ba, u Nogometnom savezu BiH na sceni su nove igrice čelnih ljudi predvođeni predsjednikom Saveza Vicom Zeljkovićem, koji su ovako zahtjevan projekt pravljenje online shopa u ruke dali „svojim“ ljudima. Jutros smo povodom svega pokušali kontaktirati i generalnog sekretara NSBiH Adnana Džemidžića, ali se on ne javlja na telefon.

Povezani članci