Sport

JURIŠ PO MEDALJE: Iman i Mia brane boje BiH

European Cup Wako Grand Prix Sarajevo 2024 odžava se od 11.-14. aprila 2024. godine.



Ovo je jedan od najvećih kickboxing takmičenja koje se održava u našoj zemlji. Učestvuje više od hiljadu takmičara iz 21 zemlje.
Na ovom velikom takmičenju učestvuje i Iman Drugović ispred kluba KNVZA Sarajevo  peterostruka državna prvakinja i osvjačica mnogobrojnih takmičenja kako domaćih tako i internacionalni (Kategorija starije kadetkinje-55kg).

DVOJKA

Uz nju učestvuje također i Mia Kerošević, četverostruka državna prvakinja i osvajačica mnogobrojnih medalja (Kategorija mlađe kadetkinje -42kg)
Iz kluba Radnički Lukavac. Njih su dvije inače dobre prijateljice. Goran Kerošević trener kluba Radnički Lukavac ujedno i otac Mie Kerošević stigao je u Sarajevo pa su njih dvije odradile zajednički trening i sparing pred ovo veliko takmičenje.

IMAN 1


i Iman i Mia će se potruditi da daju sve od sebe da postignu što bolji rezultat i da se uz sve ostale naše takmičare naša zemlja BIH predstavi u što boljem svjetlu.
Iman je i ovoga puta imala podršku Salona ljepote "XL" i No Limit Fitness Centar – Sarajevo, gdje se Iman jednim dijelom radi pripreme za takmičenje.

 

Povezani članci