Sport

JEDINSTVENA AKCIJA U NOGOMETNOM SVIJETU: Navijači iz BiH osmislili jednostavan način da postanu glavni sponzor kluba

Udruženje navijača FK Željezničar, Manijaci, pokrenuli su projekat "The Maniacs - Generalni sponzor Kluba!".

"Navijači će postati generalni sponzor svog kluba. Ova akcija je unikatna i originalna, tako da bih iskoristio priliku da se obratim svim navijačima Željezničara, da ih pozovem da podrže klub, a ne samo one sa juga. Akcija se sastoji od poziva koji košta 2 KM. Na taj način ćemo skupiti novac i postati generalni sponzor Željezničara", poručili su predstavnici Manijaka.

Pozovi 17045, poručuju navijači najtrofejnijeg nogometnog kluba u Bosni i Herecgovini.

navijaci

-Vremena se mijenjaju, ideali nikada. Prvi stadion na kojem je FK Željezničar igrao može se zahvaliti svojim navijačima. Željini navijači i simpatizeri izgradili su i ovu Grbavicu. Naša najbolja generacija je odbranila ovu Grbavicu i ne treba ni to zaboraviti. Generacije prije nas i naše generacije učestvovale su u izgradnji zapadne i istočne tribine stadiona Grbavica. Vjerujem da je vrijeme da podignemo ljestvicu za naredne generacije”, kazao je predstavnik navijača Emir Dobrača dodavši:

Sve akcije koje sam pobrojao, sama posjeta na utakmicama i broj članova su pokazatelj potencijala koji FK Željezničar ima u svom korpusu. Bitna je činjenica da postoji povjerenje između navijača i upravljačkih struktura kluba. Da to ne postoji, sigurno ne bismo zajedno sjedili ovdje”.

Povezani članci