Politika

VUČIĆ MOŽE DA SE SMIJE: Dobio je i Beograd, Nestorović nije lud da propusti šansu

"Ušli smo u ovu priču jer želimo da očuvamo integritet Srbije, a ne zbog novca. Para nemamo, a svi smo ostvareni ljudi. Mi smo odlična udavača, jer ništa ne tražimo", kazao je Nestorović. Iako tvrdi da je njegova stranka najbolja udavača jer tu nije zbog novca već sada se nazire da će SNS-u biti podrška.

Ne treba zaboraviti jednu činjenicu Branimir Nestorović je bio dio kriznog štaba za borbu protiv COVID-a. Tamo ne bi nikada bio da Vučić to nije želio. Već tada je Nestorocvić dobio prostor za javno djelovanje koje je kasnije materijalizovao kroz politiku.

Iako danas tvrdi na neće ni s kim u koaliciju, jasno je na čijoj su strani.

-Sačekat ćemo konačne rezultate, ne bismo išli ni sa kim u koaliciju, jer smo se tako na početku dogovorili. Nas 11 osnivača pokreta ovih dana će da se sastane i da glasa, pa ćemo da vidimo da li da budemo manjinska podrška SNS i SPS za neke konkretne prijedloge, izjavio je Branimir Nestorović, nosilac liste "MI - Glas iz naroda".

Ta lista, prema preliminarnim rezultatima lokalnih izbora, može biti tas na vagi u formiranju većine u Skupštini Grada Beograda.

Ono što je sigurno, naglasio je Nestorović, je da on i njegovi saborci iz pokreta "Mi - glas iz naroda" sigurno neće biti ni u kakvoj koaliciji i dogovoru sa koalicijom "Srbija protiv nasilja".

"Vidite šta rade sada poslije izbora, kao da prave atmosferu Majdana", kazao je doktor Nestorović.

Iako tvrdi da u politiku nisu ušli zbog para svima je jasno da se u Srbiji ništa ne dobija džaba. Nestoroviću se nenadano otvorila dobra prilika da naplati stranačke ruke i tu priliku sigurno neće propustiti.