Politika

MIJATOVIĆA ZA PREDSJEDNIKA: Vuković kaže do Bosanaca i Hercegovaca je, 500.000 ljudi iz inostranstva mogu napraviti bolju BiH

 Imena svih kandidata za Opšte izbore u BiH su poznata! Predsjednik Gradske organizacije SDP Banja Luka Aleksandar Vuković vjeruje da je sve moguće, pa čak i da iz RS u Predsjedništvo BiH ode Vojin Mijatović.

Za člana Predsjedništva BiH iz entiteta Republika Srpska  kao izborne jedinice iz šovinističkog rostera imamo Mirka Šarovića iz Rogatice i Željku Cvijanović iz Teslića! Nenadu Nešiću još niko nije rekao da je zalutao, te da ovo nisu izbori za prvog čobana na katunima romanijskog platoa! 

I da nije ove ludačke košulje od uređenja države i nakaradnog izbornog sistema, ovi likovi ne bi mogli voditi ni mjesnu zajednicu! 

I da zaživi vladavina prava i pravna država, ne bi se mogli ni kandidovati, što zbog kriminalnih ranih radova, što zbog "crne liste" ! 

Tuga, tama i zlo za svijetlu budućnost- nigdje veze! 

Prvi put  u postejtonskoj BiH imamo i Vojina Mijatovića iz Banja Luka, kandidata države Bosne i Hercegovine! 

Preko 500.000 Bosanaca i Hercegovaca van granica ima pravo da izađe na izbore! I više nego dovoljno za pobjedu Vojina Mijatovića! 

I koliko pokažemo danas jedinstvo i patriotizam, tako će se i kreirati budućnost BiH!

Svašta je moguće, opet je samo do nas!

Povezani članci