Politika

MIJATOVIĆ PREDSJEDNIK SVIH GRAĐANA: Manje ću trošiti, a više raditi, ne treba mi obezbjeđenje, drugi nisu promjena

Potpredsjednik SDP -a Vojin Mijatović vjeruje da može u Predsjedništvo BiH. Kaže bila bi to ogromna promjena, i zbog odnosa prema državi i zbog troškova koje bi sveo na minimum.

Sada kada je jasno ko su protivkandidati, šanse za pobjedu su još veće.

Ovo je momenat kada patriotizam pokazujemo na djelu, a ne samo u priči.

Kada me u oktobru građani izaberu za člana Predsjedništvq BiH, obavezujem se da ću prvi dan donijeti sljedeće odluke:

Moja plata i plata mojih savjetnika će biti na nivou minialne zakonske plate u državi, sav ostatak od ličnih primanja će ići u fond za finansiranje talentovane djece širom BiH.

Biću predsjednik koji neće imati obezbjeđenje, jer nam treba predsjednik građana, a ne predsjednik koga policija čuva od građana.

Troškovi za dnevnice i reprezentaciju će biti nula, jer je došlo vrijeme da jednom predsjednik radi za građane , a ne građani za predsjednika kao sve ove godine do sada.Svake sedmice ću biti u drugom BiH gradu i sa građanima razgovarati i tražiti rješenja za bolji život.

Svaki mjesec ću biti u po jednoj zemlji gde žive naši raseljeni građani, jer želim reintegraciju našeg društa i da obnovim pokidane veze naših građana sa svojom zemljom. Neće više niko naše ljude u inostranstvu nazivati dijasporom već sugrađanima.

Ovo su samo neke odluke za prvi dan mandata, čeka nas 4 godine mukotrpog rada, građani mogu birati, ili potpunu promjenu stanja, ili sve isto kao do sada, za promjenu imate jednog kandidata,MI a za isto stanje imate tri kandidata do vas je!

Povezani članci