Politika

KROKODILSKE SUZE DODIKA I ČOVIĆA: Osmančević zna da oni ne tuguju, plaču roditelji čiju su djecu otjerali iz BiH

Dok u BiH niču ” Zidovi plaća” dotle Milorad Dodik i Dragan ČoviĆ obilaze Izrael  i na Zidu plača ostavljaju  papiriće sa svojim željama. Od 2013 godine Bosnu i Hercegovinu je napustilo pola milliona ljudi. Dovoljno je pogledati autobuske stanice i aerodrome gdje su nasi Zidovi placa i istinske suze majki i oceva, brace i sestara ali i kletve upucene ovom dvojcu ali i Bakiru Izetbegovica zbog odolazka njihovih najmiliji.

Piše: Edin Osmančević:

Niti je Dodika a posebno ne Čovića briga sto je broj Hrvata sve manji u Bosni i Hercegovini i sto su svedeni na marginalni broj. Važan je Izborni zakon koji će zacementirati etničke torove i stvoriti uslove da udruženi zločinački poduhvat ugleda velo dana!

 Obojica poltrona danas šalju sramnu poruku svijetu;”Snažno osuđujući napade na izraelske civile od strane terorističkog Islamskog džihada i u potpunosti podržavajući obustavu vatre. Država Izrael ima pravo braniti se“, poručio je jutros Milorad Dodik.

 Znakovito je da je do Čovićevog i Dodikovog naglog izraelskog „zaokreta“ došlo nakon što se u Hercegovini pojavio „spasitelj“ i biznismen Amir Kabiri, koji je zakupio mali dio propalog Aluminijskog kombinata, i izdašno financijski pomaže nogometni klub Zrinjski, te otvara galerije u Mostaru.

 Inače, Abraham Group, na čelu kojeg stoji nagrađeni Kabiri, izdašni je sponzor nogometnom prvaku BiH, mostarskom Zrinjskom, a spekulira se da je vlasnik u prisnim odnosima s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem.

Toliko  o moralu dvojice kameleona. Ništa nam se slučajno ne dešava. Dok je ovaj dvojac  besramno uništava pravnu državu  kriminal je cvjetao a broj stanovnika se smanjivao. Njih to i ne brine jer krajnji cilj je uništiti BIH. A Izrel im dođe kao paravan u borbi protiv ” Islamskog džihada ” kako ovi etnošovinisti vole to sramno da kažu.  


Neće oni zaplakati na ”Zidu plača ” za hiljade ubijene palestinske djece i ostaviti poruku da na Bliskom istoku zavlada mir i razumijevanje među Palestincima i Izraelcima  kao i da  BiH postane dio velike evropske porodice u kojoj pravna država kažnjava kriminal.

Udruženi zločinački poduhvat u Bosni i Hercegovini nema niti cijenu niti obraz!  Niti oni znaju sto je to  plač i kako istinske suze peku roditeljsku dušu!

Povezani članci