Sport

TAKO SE TO RADI: Oglasili se iz Zrinjskog – „Ono što su iz FK Željezničar, skupa sa svojim navijačima uradili…“

Mostarski Zrinjski se oglasio saopćenjem nakon utakmice posljednjeg kola pionirskog šampionata Bosne i Hercegovine protiv Željezničara.

- U subotu 21. maja 2022. godine na pomoćnom terenu Grbavice se igrala utakmica između pionira FK Željezničara i HŠK Zrinjski, izravnih konkurenata za titulu prvaka države.

Utakmica puna rezultatskih preokreta, jako uzbudljiva, kako i dolikuje utakmici takve važnosti. Utakmica je završila bez pobjednika rezultatom 3:3 i tako je HŠK Zrinjski po prvi puta postao prvak države u uzrastu pionira (U15).

Ipak ovim putem se želimo zahvaliti FK Željezničar na gostoprimstvu, ljubaznosti i sportskom prijateljstvu. Ono što su iz FK Željezničar zajedno sa svojim navijačima učinili za naše pionire kako bi zauvijek u lijepom sjećanju imali povijesno osvajanje titule prvaka, zasigurno je jedna od najljepših priča u našem sportu. Samo zajedničkim snagama i kvalitetnom suradnjom što HŠK Zrinjski i FK Željezničar već dugi niz godina njeguju možemo pridonijeti razvoju naših mladi i sporta u BiH. Nadamo se da ćemo i u budućnosti uspješno surađivati, navodi HŠK Zrinjski u priopćenju