Sport

GOŠK ZA BOLJU BIH: Poraz se može časno podnijeti, Stupčanica iz Olova oduševila tim iz Gabele

NK Gošk je pretrpio prvi poraz u Prvoj ligi F BiH: Tim iz Gabele sportski je podnio poraz i pokazao da se veliki klub ne postaje samo igrama na terenu. Uz pruženu ruku protivniku gosti su i na svojoj oficijelnoj stranici uputili čestitke domaćinu, a posebno njihoviom navijačima koji su fer i sportskim navijanjem stvorili odličnu atmosferu. Poruku iz Gabele pšrenosimo u cijelosti.

Danas smo upisali prvi poraz ove sezone.Desilo se to u Olovu, kod ekipe NK Stupčanica kojoj ovim putem upućujemo čestitke .

Sretni smo što smo dobili nove sportske prijatelje i zaista imamo samo riječi hvale za gostoprimstvo te domaće navijače koji su priredili sjajnu atmoferu i fer i korektno navijali svih 90 minuta.

Osjećali smo se kao kod kuće, u pravoj sportskoj atmosferi, te iz Olova odlazimo sa pomiješanim emocijama.Tužni zbog poraza, a sretni jer smo upoznali sjajne ljude, sportsku sredinu za primjer.

Želimo Vam puno sreće u nastavku sezone, te se radujemo našim novim susretima. Sve ćemo učiniti da u Gabeli uzvratimo gostoprimstvo!Sportski pozdrav od kolektiva NK GOŠK Gabela!a.

Povezani članci