Politika

VUKANOVIĆ RASKRINKAO DODIKA: 100 miliona razloga za kapitulaciju, sve za kuma

Osnivač stranke Za pravdu i red Nebojša Vukanović tvrdfi da se iza smirivanja predsjednika SNSD -a Milorada Dodika u Sarajevu krije novac.

U svom maniru nazivajući Dodika uzurpatorom i dijelom mafijaške organizacije Vukanović smatra da je jedan od ustupaka za smirivanje Dodika realizacija dugo očekivane transakcije preko UIO.

- Preko kuma da proda za 100 miliona zgradu u Banjaluci Upravi za indirektno oporezivanje BiH, jer njega interesuju samo lični interesi a lažno srbovanje je  paravan za pljačku, smatra Vukanović.

U svom maniru dodao je da Republika Srpska nije ničija prćija i plijen sa kojom će se neko poigravati kao sa igračkom, ne vodeći računa o posledicama i patnjama stotina hiljada pokorenih građana.

- Ovo je novi akt veleizdaje i nacionalnog poniženja, vrhunac stalnog klečanja, javnih poniženja i puzanja, i jedini način da se sve zaustavi je da se narod napokon trgne iz letargije, digne na noge i masovnim protestima, blokadama i demokratskim mirnim otporom kaže šta misli o suicidnoj šizofrenoj politici, kaže Vukanović.

Povezani članci