Politika

SIKTER EFENDIJA MILANOVIĆ: Alijini Hrvati i Muhamed kao sponzori njemačke deklaracije o BiH

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović opet je briljirao. Očekivano tema je bila BiH. O drugim stvarima, osim o peticama svog sina Milanović svakako i ne zna govoriti. S razlogom se postavlja pitanje da li Milanović koristi neka nedozvoljena sredstva prije priče o BiH jer ono što izgovara sigurno nije diplomatski riječnik.

To što se događa u BiH je kao visoki tlak. Pa Alijina stranka (SDA) ima Hrvate kao kandidate za Dom naroda! Kako se to zove? Let iznad kukavičjeg gnijezda. Guske! Neka mi netko objasni što rade Hrvati kao kandidati bošnjačke SDA? Kako se to zove?

– Bundestag radi na deklaraciji o BiH. Sponzor, odnosno autor te deklaracije se ne zove ni Hrvoje ni Jovan, nego vjerojatno Muhamed. Znate me, ne nemam ništa protiv Bošnjaka. U toj deklaraciji se BiH zaziva kao građanska država. To je ustvari državna politika Njemačke. Što bismo mi trebali napraviti? Imamo Bošnjaka koji glumi građanina, penetrirao je u SPD… Gdje su tu Hrvati? Kukavičje gnijezdo.

– Što radi Sabor? Pripremamo li neku svoju deklaraciju? U kojoj ćemo reći – sikter! Ovo je izdaja ljudi! Izdajnička vlada… Ovdje nema opasnosti za RH, samo za Plenkovića. I za onog bijednika, kafilerdžiju. Onog čiju smjenu traže suverenisti. On je nesposoban. Što radi Sabor? Što rade hrvatski zastupnici koji zastupaju BiH? Zovko je kupila stan u Splitu i ona se ne misli vratiti u Hercegovinu. A Čović živi u Mostaru…, rekao je Milanović.

Povezani članci