Politika

PINK SNIMA, MUP HAPSI: Počeo Vučićev obračun sa opozicijom

Kako saznaje beogradsko Vreme, član Izvršnog odbora Pokreta slobodnih građana Vojislav Ostojić priveden je u Policijsku stanicu “29. novembar” jutros oko 7 sati. Aleksandar Radovanović iz PSG-a je za taj portal potvrdio da je Ostojić u 7,10 sati preko Vibera poslao stranačkim kolegama kratku poruku: “Hapse me!”

Advokat Nemanja Todorović obavijestio je kasnije Ostojićeve kolege da je on odveden u svojstvu građanina, ali ih je upozorio da tokom informativnog razgovora to može da se promijeni i da mu bude određeno zadržavanje.

Aleksandar Radovanović kaže da su Ostojića kolege od preksinoć upozoravale da se ovo može desiti jer je u nedjelju, kada je došlo do incidenta ispred Skupštine grada, bio na svim snimcima koje je emitovala Televizija Pink. Iako nijednog momenta nije bio nasilan, Ostojića je Pink sve vrijeme držao u kadru: "Savetovali smo mu da ne spava kod kuće, i on je noć između ponedeljka i utorka proveo na drugoj lokaciji. Sinoć se vratio kući i jutros je priveden”, kaže Radovanović.    

Povezani članci