Politika

MILANOVIĆA TRETIRATI KAO ŠEŠELJA : Vuković traži zabranu ulaska u BiH

 Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Aleksandar Vuković smatra da je uspostava karaktera poštivanja BiH najvažnije pitanje. Zato je poslao snažnu poruku onima koji to ne žele.

Po ovoj našoj Bosni vršlja ko kako hoće, priča šta hoće, vrijeđa najgore što može i umire od smijeha od "oštrih" reakcija kada se je već sve gotovo! I tako decenijama! 

A stvar je tako jednostavna!  Primjeniti identičan mehanizam zabrane ulaska u Bosnu i Hercegovinu kao što je u slučaju Vojislava Šešelja! 

I postavlja se pitanje zašto do sada predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću nije zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu? 

Za tu odluku nema prepreke, niti entitetskog veta!  Bosna i Hercegovina apsolutno nema istinskog državnika, te plaćamo veliku cijenu  rođačko-kumovskih, te poslovno-švercerskih relacija i spojenih posuda niskobudžetskih političara koji su trenutno na sceni! 

I nema političara iz Hrvatske i Srbije koji u jednoj ruci ne zloupotrebljava diplomatski bonton, a da u drugoj  ne drži napalm da sprži Bosnu i Hercegovinu! 

Uspostavljanje karaktera poštivanja Bosne i Hercegovine je pitanje svih pitanja!

Povezani članci