Sport

NAJDRAŽI GOST: Prvak s velikim srcem oduševio ministricu

Ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Dubravka Bošnjak susrela se s izvanrednim mladim sportašem i reprezentativcem Bosne i Hercegovine u paraplivanju Ismailom Barlovom, članom plivačkog kluba SPID iz Sarajeva. Ministrica je iskoristila priliku da mu srdačno čestita na njegovim impresivnim uspjesima i da mu zaželi mnogo sreće na budućim natjecanjima.

Ismail Barlov, briljirao je svojom pozitivnom energijom tokom razgovora, jednako kao i na sportskim borilištima. Svojim optimizmom i nevjerojatnim talentom, pokazao je zašto je postao istinski heroj i uzor mnogima u Bosni i Hercegovini.

Bošnjak je s oduševljenjem istaknula kako je Ismail najmađi i najdraži gost koji je ikad posjetio Ministarstvo civilnih poslova i kako je postao pravi prvak s velikim srcem.

Barlov je podijelio sa sudionicima sastanka svoje iznimne sportske uspjehe.

Na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Manchesteru, zauzeo je sedmo mjesto u finalnoj utrci na 150 metara miks, s rezultatom 3:40:35. Ovaj izvanredan rezultat donio mu je još jednu A normu za nastup na Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, čime je otvorio novo poglavlje u svojoj sportskoj karijeri.

Također, postigao je izvanredan rezultat i osvojio četvrto mjesto u disciplini 50 m prsno na istom prestižnom natjecanju.

Njegova upornost, predanost i beskrajna strast prema sportu čine ga pravim herojem s invaliditetom, koji svakodnevno nadahnjuje sve nas, priopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Bošnjak je kazala da je ponosna je na Ismaila Barlova i kako vjeruje da će nastaviti donositi radost i inspiraciju svojim vrhunskim sportskim dostignućima.

Njegova priča je podsjetnik da nema granica onome što se može postići uz trud, strast i vjeru u sebe.

Čestitala je Ismailu Barlovu na iznimnim uspjesima i zaželjela sve najbolje u budućim natjecanjima, navodi se u saopštenju.

Povezani članci